úterý 9. června 2015

Den třetí

Dopoledne

Učili jsme se ve třetí části hotelu/ restauraci a rádi nás tam uvítali. I když bylo ošklivé počasí, my jsme se vydali ven. Šli jsme do Malé Skály navštívit pár obchůdků. Jeden z nich byl obchod se suvenýry - infostánek. Měli různé pohledy a sběratelské mince. Koupili jsme si hodně pohledů, abychom mohli napsat rodičům, ale známky bohužel neměli. Byli jsme u studánky, kde teče voda Saguaro, která se prodává v Liedlu. Tam jsme viděli mloka skvrnitého, který si podle nás docela užil tobogán do Jizery. Z Malé Skály jsme běželi 100 km/hod. Oběd jsme stihli jen tak tak.  K obědu byly buchtičky se šodo a pórková polévka.
Napsaly: Sofí, Andy, Míša

Odpoledne - neprší!
Fáborkovaná bojovka

V bojovce jsme vybíhali po 3 ,inutách a vždy na žlutém fáborku byla v okruhu 5 metrů nějaká otázka nebo úkol. Když už jsme to doběhli, tak tam ještě před cílem byla tajná policie, která zastavila každého a dala nám smajlíka nebo mračouna, když jsme si jí nevšimli a běželi jsme dál nebezpečnou rychlostí. Pak kdo to doběhnul se stopnul čas a mohli jsme si hrát s míčem, např. Vybíjenou atd. Jak všichni doběhli, tak jsme šli zpět do hotelu si umýt ruce a pak jsme šli do lesa, kde jsme dodělávali naše domečky. Jak jsme to dodělali, tak jsme měli něco o těch domečkách dopsat. Každý si k tomu přidal komentář o tom bytu/hotelu. Bylo to dost srandovní, hodně jsme se pobavili a někdo udělal i televizní reportáž. My jsme měli TV Šiška a já byl reportét Martin Kamen. Všem se to dost hezky povedlo a nejlepší bylo, že jsme se skoro všichni ušpinili. 
           Napsal reportér TV Šiška - Patrik Střasák

Večer - Malá skála má talent!
Den jsme si užili a zakončíme ho TALENTEM.O něm reportáž napíšeme zítra. Užijte si zbytek dne a týdne bez dětí. Napsala: Sofí, Andy, Míša







 Za každého počasí.
 "Selfiečko" s mlokem
 Na zmrzce v pláštěnce a za deště.
Naše ruce po architektonických výkonech :D

2 komentáře:

  1. Je vidět ,že si to děti užívají i za deštivého počasí :-)
    Dobrou náladu a plno elánu přejeme všem pi. učitelkám i dětem.
    Děkujeme za zprávy a fotky :-)
    Posíláme pozdrav Barče
    Kachlířovi


    OdpovědětVymazat
  2. Ať je slunce nebo zima, na Malé Skále je vždy príma😉! Posíláme všem pozdrav z Prahy a pusa letí za Páťou 😘

    OdpovědětVymazat