neděle 29. března 2015

Výzva pro kuchaře - jak to dopadlo :D

Ve středu a ve čtvrtek se nám sešlo veliké množství voňavých a chutných pomazánek. Byl to ráj, zhostit se tak zodpovědného úkolu a ze všech vybrat tu, která nás bude v úterní soutěži reprezentovat. Favoritů měl každý hned několik, ovšem hlasy jen dva. Nakonec jsme demokraticky vybrali Andrejčinu puntíkatou pomazánku (přísady zatím nemůžeme publikovat). 
Všechny pomazánky budou v naší jarní kuchařce, kterou s kuchaři a teamem ilustrátorů a produkčních již připravujeme a vyjde v měsíci dubnu!
Ještě jednou veliké díky všem obětavým rodičům a dětem, kteří se ve svém volnu rozhodli připravit úžasné pomazánky a nasytit hladové a mlsné gurmány ze 4.A!!!


















( Výzva z 20.3.)

Milé maminky, milí tatínkové.

Letos jsme se opět přihlásili do "jarmarkové" soutěže, tentokrát o nejlepší pomazánku. Jelikož nemáme ještě jasnou představu o tom, jakou pomazánkou bychom se chtěli na soutěži blýsknout, uvítáme Vaše návrhy.
Návrh se samozřejmě nejlépe hodnotí in natura, pokud tedy máte chuť, čas a zapálení pro dobrou věc, posílejte příští týden ochutnávky (stačí malé množství a pár krajíčků chleba). My s dětmi povedeme pečlivé záznamy a tu pomazánku, která nám bude nejvíce chutnat, připravíme na soutěži. 
Soutěžní tým, který musí být tříčlenný a smíšený, tvoří Patrik, Matěj a Míša, kteří byli ze všech zájemců vylosováni. 
S pomazánkami také prosím zašlete stručný recept. Ze všech bychom si rádi udělali jarní pomazánkovou kuchařku. 

Moc a moc děkujeme,

Vaše 4.A a paní učitelka!


Žádné komentáře:

Okomentovat